|  به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در این جشنواره با اشاره به روند افزایش وزن و کم تحرکی در جامعه گفت:بر اساس بررسی های انجام گرفته بالای 50درصد مردم این کشور دچار اضافه وزن ناشی از کم تحرکی و تغدیه ناسالم هستند. 
 دکتر راضی ناصری فر افزود: از طرفی میانگین مصرف روغن و نمک که بزرگترین خطر سلامت را برای انسان داشته در این استان و در کشور بالاتر از استاندارد جهانی است. 
 وی با اشاره به شعار امسال هفته جهانی بهداشت با عنوان تغذیه سالم از مزرعه تا سفره تاکید کرد: باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای ایرانی آغاز شود. 
 ناصری فر بر توسعه مصرف سبزیجات و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود. 
 آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفتند. 
 در پایان به پنج برگزیده این جشنواره جوایزی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی استان ایلام اهدا شد.   |